Cautare

5994 de rezultate pentru "meciuri sambata 03 10 2009" (3.29 secunde)
Cod galben de furtuni in aproape toata tara de sambata pana luni Meteorologii au emis o atentionare de Cod galben de instabilitate atmosferica, insotita de averse si descarcari electrice, valabila in aproape toata tara, de sambata, ora 16.00, pana luni, ora 21.00.
Timp de 3 zile, de vineri, 2 pana duminica, 4 ale lunii lui Brumar, de la orele 10 de dimineata pana la 6 seara, 60 de mesteri, anticari si artisti vin din toata tara cu tot ce au realizat ei mai minunat peste an.
Mai exact… ultima sambata a lunii este sambata cu care incepe sezonul cumparaturilor, ziua care da startul consumului greu. ... In Europa si in restul lumii, aceasta zi este sarbatorita o zi mai tarziu, sambata. ... Sa lasam febra cumparaturilor pe alta zi si sa o facem sambata!
"PD va fi viitorul partid la guvernare", a declarat, sambata, secretarul general al Partidului Democrat.
Administratiile financiare din tara vor fi deschise vineri pana la ora 18 si sambata intre orele 8 si 14, pentru rezolvarea solicitarilor in legatura cu taxa de poluare auto, a anuntat ANAF.
A stylish Dalston band with hidden depths - NME If Nick Cave had joined The Cardiacs rather than forming The Bad Seeds after The Birthday Party‘s dissolution it may have sounded something like O.Children - Drowned in Sound O.Children - Chimera (video) http://ochildren.co.uk Fanii O.Children din Romania ii pot vedea in concert vineri, 16 noiembrie, la Cluj-Napoca, in Gambrinus Pub, si sambata, 17 noiembrie, la Bucuresti, in Control Club.
Tot in domeniul muzical se desfasoara si rubrica permanenta "Margareta prezinta pe..." din cadrul emisiunii "Radioul de sambata seara" realizata de domnii Onofrei si Calomfirescu, emisiune prin care incurajez tineri dotati din toate genurile muzicale. De pilda pianistul si compozitorul Matei Bucur Mihaescu va fi prezent sambata viitoare.
Ministerul Transporturilor si Infrastructurii impreuna cu Federatia Nationala Mine Energie (FNME) au organizat sambata in statiunea Ranca, din judetul Gorj, o masa rotunda in care s-au discutat proiecte importante, precum Autostrada Sudului, drumurile din Oltenia si posibile noi trasee.
Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania (PTIR) si Centrul de Consultanta si Management al Proiectelor Europroject organizeaza un seminar informativ la Slatina, in cadrul caruia vor fi dezbatute teme legate de Parlamentul European si importanta implicarii tinerilor in alegerile europarlamentare din iunie 2009.
Realizatorul de televiziune Dan Diaconescu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca "fara prezenta la OTV in campania electorala din 2009 Traian Basescu nu era presedinte astazi", iar seful statului i-a "raspuns" cu patru zile de detentie.
SARITURA CU PRAJINA este proba sarbatorita de GOOGLE cu un logo special proba in care se vor intrece atletii sambata la Jocurile Olimpice de la Londra. ... Precedentul record era de cinci metri si fusese stabilit de sportiva rusa in 15 februarie 2009, la Donetk.
"Nu-i mai premiem pe joc, ci pe o serie de trei meciuri!", a spus el, care nu mai gasea solutii pentru a-si motiva jucatorii. ... Asa se face ca scorul de 0-0 caracterizeaza perfect o zi de sambata saraca in fotbal si in goluri in aceasta serie de vest.
Campania electorala pentru alegerile locale incepe astazi si se va incheia sambata, 9 iunie, la ora 7.00. ... Cele mai disputate meciuri la locale vor fi cu siguranta pentru primariile marilor orase, fiind cunoscut ca rezultatul de la acestea este un indicator pentru alegerile parlamentare.
In celelalte meciuri jucate, cele doua echipe romanesti au obtinut urmatoarele rezultate: ... Liga Nationala se va relua sambata, dar Oltchim va disputa maine restanta din deplasare cu Dunarea Braila.
Voleibalistele au mers sambata, profitand de faptul ca nu aveau meci in campionat, iar duminica a venit randul celor doua echipe de baschet sa sustina meciuri demonstrative.
In cadrul acestui turneu, exceptand antrenamentele zilnice, nationala Romaniei va sustine si doua meciuri amicale. ... Decolarea spre Antalya este prevazuta sambata, la bordul unei curse charter, de pe Aeroportul "Henri Coanda", revenirea fiind programata pe 2 februarie, in jurul orei 13.00.
In Turcia, nationala de seniori va sustine doua meciuri amicale, primul pe 27 ianuarie, de la ora 20.00 (sau 20.30), fiind la Belek, contra reprezentativei Turkmenistanului.
Nationala de polo a Romaniei a fost invinsa, marti, de reprezentativa Spaniei, scor 12-10, in a doua partida din grupa B, la Campionatul European din Olanda, informeaza Mediafax. ... In meciul de debut, tricolorii au fost invinsi, cu 7-10, de campioana europeana Croatia.
Sambata dimineata, oltenii vor decola de pe Aeroportul ,,Henri Coanda" ... Gaz Metan Severin va sustine cinci-sase meciuri amicale pe pamant turcesc, insa in prezent se cunosc doar doi dintre adversari, fiind vorba despre moldovenii de la FC Costuleni (6 februarie) si elvetienii de la FC Aarau (8 februarie).
Vrem sa obtinem patru puncte din urmatoarele doua meciuri", a spus Ousmane Viera. ... Ivorianul intalneste sambata un bun prieten, Djakaridja Kone, dar pe teren nu e loc de amicitii.
google-analytics.com